DANA ALEXANDRA, HUNEDOARA:
Eu am 16 ani, inaltime 1,65m si greutate 56Kg, si as dori sa slabesc pentru a arata mai bine, ce pastile sau ce diete imi indicati?
10.09.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata domnisoara,

Pentru scaderea in greutate va recomand o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inaintea meselor. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit. Produsele Viaredin pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga).

Ca si celelalte produse Walmark, produsele Viaredin fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii – asa-numitul "efect yo-yo").

In plus, folosirea de Viaredin se deosebeste esential de alte produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (alterari ale capacitatii de aparare imuna, anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).

12.09.2005 la 00:00