valerica, galati:
Fetita mea are 16 ani. La varsta de 7 ani a cazut si s-a lovit la genunchi si i s-a format un lichid. A facut fizioterapie si tratament cu laser dar lichidul nu i s-a eliminat si genunchiul "scartaie" la orice miscare aproape. Spuneti-mi va rog daca exista vreun tratament care sa-i refaca cartilajul de la genunchi si in cat timp? Va multumesc!
01.02.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Pentru refacerea cartilajului articular fetita dvs. ar putea folosi noul produs ArtroStop Liquid. Acest supliment nutritional contine glucozamin si condroitin, substante care refac structura fiziologica a cartilajului articular. Acest produs se prezinta sub forma unui sirop cu aroma de cirese, la varsta fiicei dvs. putand fi administrat in doza de 2-3 lingurite pe zi (luate fiecare cu circa 200 ml apa).
Legat de a doua intrebare, nu ma pot hazarda sa preconizez in cat timp se reface cartilajul deoarece fiecare organism are un metabolism aparte si un mod propriu de a reactiona la diverse tratamente. Eu va recomand sa ii administrati de 2-3 ori/an cate un flacon de ArtroStop Liquid.
01.02.2005 la 00:00