Naomi, Tg.Mures:
Ma doare de doua luni de zile f.tare capul incontinuu.Am fost la medic mi-a facut tomograf si nu a gasit nimic.A spus ca oboseala si stresul sunt de vina.Am primit un tratament f.puternic de la un alt medic neurolog,o luna de Frontin de trei ori pe zi si nici un efect.E groaznic,nu ma doare capul numai cand dorm,uneori iau si cate 2 fiole de algocalmin si abia imi trece.M-am saturat sa tot merg la medic sa dau atatia bani si fara nici un efect.M-am gandit sa merg undeva o saptamana sa ma plimb si sa dorm,dar nu stiu daca va fi posibil.Care este parerea dv?
16.10.2004 la 00:00
Cu stima,
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Durerea de cap pe care o acuzati de 2 luni de zile poate fi o manifestare a unei depresii asa-zis "mascate". Acest fapt poate fi in directa legatura cu oboseala si stresul, motiv pentru care acea iesire pentru 1 saptamana ar fi mai mult decat benefica.
In alta ordine de idei, sa stiti ca acel Frontin nu este deloc "un tratament foarte puternic". Totodata, v-as sfatui sa solicitati un consult si tratament psihiatric (si nu neurologic), deoarece este nevoie de o abordare terapeutica mixta - anxiolitice + antidepresive.
18.10.2004 la 00:00