Dorina Cecilia, Bistrita:
Stimate d-le Doctor, As dori o reteta de slabire accesibila celor ca mine cu aciditate gastrica mare si care nu mi-a permis sa am acces la solutiile uzuale si care la colegele mele au dat rezultate (herbalife, spirulina,aloe v,otet de mere, etc.)Acum dupa sarbatori mi-a crescut grozav pofta de mancare si nu reusesc sa ma abtin, iar efectele secundare nu au incetat sa apara (am cumparat azi artrostop)si in calitate de membru al ac.club m-am gandit ca poate este o solutie si pt. mime (50ani/87kg/168cm, munca sedentara-p.c.). Multumesc pt. solicitudine
04.01.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Va recomand o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit. Aceste produse pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga).
Produsele Viaredin, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii).
Este foarte important ca slabirea SA NU SE FACA INTR-UN MOD DRASTIC (nu sunt recomandate asa-numitele "cure disociate"), deoarece astfel se elimina (pe langa depozitele de grasimi) si mineralele si vitaminele necesare bunei functionari a organismului. In acest fel de cure de slabire, dupa intreruperea curei organismul are tendinta de a-si completa resursele energetice, acumuland (pe langa vitamine si minerale) si grasimi, ce refac depozitele adipoase. Acesta este motivul pentru care folosirea de Viaredin se deosebeste esential de utilizarea altor produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).
Informatii suplimentare despre compozitie, efecte s.a. puteti gasi in paginile site-ului.
05.01.2005 la 00:00