Elena, IASI:
Sunt insarcinata in prima luna si urmeaza o perioada destul de aglomerata pentru mine din punct de vedere intelectual (examene, lucrari, etc.)Intrebarea mea este daca pot lua MemoPlus? Daca exista sau nu efecte negative avand in vedere conditia mea actuala? Multumesc frumos!!
01.08.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Din respect pentru consumatorii suplimentelor nutritionale Walmark, ne-am adaptat produsele si recomandarile noastre celor mai stricte reguli existente in domeniu. Ca si recomandare de baza, atat in U.E. cat si in S.U.A. se stipuleaza faptul ca nu se administreaza fara recomandarea medicului curant suplimente nutritionale sau medicamente la femeile gravide sau care alapteaza (existand "riscul" ca unele substante ce sunt introduse in organismul mamei sa fie transmise si copilului) si nici copiilor sub 3 ani (din cauza pericolului de a se “ineca” inghitind acele tablete sau capsule).

Noi nu afirmam faptul ca administrarea produsului MemoPlus ar fi daunatoare pe durata sarcinii, ci recomandam ca administrarea la femeile gravide sau care alapteaza sa fie facuta dupa consultarea medicului ginecolog sau a pediatrului.

01.08.2005 la 00:00