Janeta, Iasi:
Sunt membra a clubului dumniavoastra dar nu am card.Amprobleme de sanatate si as vrea sa le expun,cum sa procedez? Am VSH F.MARE,PROTEINA C REACTIVA PREZENTA SI FIBRINOGENUL 900.Am 73 de ani nimeni nu ma baga in seama si nu stiu nici acum dupa 10 ani de mers la medic ce diagnostic am Va rog respectos sa-mi indicati ce pot face in situatia mea.Deasemeni as dori si un card care sa-mi serveasca la procurarea medicamentelor ,fiind pensionara.
20.07.2006 la 17:08
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Cu tot respectul cuvenit, doresc sa va reamintesc ca ati adresat aceasta intrebare pe site-ul companiei Walmark Romania, site ce nu ofera consultatii medicale propriu-zise, ci informatii despre suplimentele nutritionale Walmark. In consecinta, noi nu putem sa va oferim un diagnostic, acest lucru fiind sarcina medicului dvs. curant.

Valorile crescute ale analizelor amintite de dvs. sugereaza existenta unui sindrom inflamator, insa inainte de toate trebuie depistata cauza aparitiei acestui tablou inflamator - situatie in care trebuie sa va adresati tot medicului dvs. curant.

Cu stima,

24.07.2006 la 0:00