Elena, Targoviste:
Sunt o fata de 17 ani si as vrea sa mai slabesc putin. As vrea sa va intreb daca spirulina este buna. Daca nu , ce produs imi recomandati. Mama mea are diabet stabilizat in limite normale poate sa ia spirulina si care este doza si cura necesara
10.05.2006 la 16:43
Dr. Ion Bulacu:

Stimata domnisoara,

Atat Spirulina, cat si Spirulina + Carob, sunt utile in cadrul dietelor de slabire, fiind niste detoxifianti foarte eficienti si contribuind la "curatarea" depozitelor de grasimi din organism. Totodata, administrate cu 1/2 de ora inainte de mese (2-3 tablete/zi), scad apetitul alimentar exagerat. Nu se poate afirma ca una dintre ele este mai indicata in curele de slabire, doar ca Spirulina + Carob contine si extract de Ceratonia siliqua (carob), care potenteaza efectele spirulinei.

Ca alternativa ati putea folosi noul Clarinol, cate 1-3 capsule/zi. Acest nou produs ajuta la scoaterea grasimilor din depozite si la arderea acestora in beneficiul masei musculare. Informatii suplimentare puteti gasi pe site-ul Clubului Sanatatii Walmark www.csw.ro sau pe www.clarinol.com.

Mama dvs. poate folosi Spirulina in aceeasi doza de 2-3 tablete/zi, in cure de cate 1-2 luni.

11.05.2006 la 0:00