Daniela, Bucuresti:
Urmez o cura cu Viaredin tablete. Dupa primele doua cutii (60 de tablete) intr-adevar am observat efectele benefice ale acestuia. Ca urmare, am mai cumparat doua cutii. In prezent ma aflu dupa consumul a trei cutii si am inceput-o pe a patra, insa simt ca nu mai am aceeasi stare de satietate si parca mi-a revenit si apetitul pentru dulciuri. Ce-as putea sa fac? Eu as dori sa continui dar nu stiu daca nu ar trebui sa incerc si altceva... In ultima perioada am combinat Viaredinul cu Spirulina tot de la Walmark. Multumesc
08.09.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
In cazul descris de dvs., poate fi vorba de o tulburare a apetitului alimentar. Va recomand sa urmati una din urmatoarele 2 variante:
- folositi in paralel Viaredin tablete cu Spirulina (asa cum ati procedat deja)
- folositi in paralel Viaredin tablete cu Cromdiet (3 tablete/zi, inainte de mese)
In mod obisnuit, Viaredin ar trebui sa fie suficient pentru a va scadea apetitul exagerat pentru alimente si dulciuri, insa nu va poate anula aceasta pofta de dulciuri deoarece, de-a lungul timpului, organismul (si, in special, psihicul) dvs. s-a obisnuit cu consumul de dulciuri, fiind vorba de un fel de "dependenta" legata de administrarea zaharurilor.
08.09.2004 la 00:00