Simona Gianina, Suceava:
V-am pus o intrebare anterior si imi cer scuze ca revin cu o a doua.Pot sa-i dau fetitei mele care are 4 ani si care are E. coli si care a urmat 2 tratamente destul de puternice cu Cedax si Ciprinol, produsul Alicin? Acest E.coli a devenit din ce in ce mai rezistent la antibiot. ( ex., Augmentin, cefaclor) si ma gandesc ca acestea in timp ii vor afecta si mai tare sanatatea sau sistemul imunitar. Si mai e o problema cu fetita mea , are picioarele f. reci si umede iar doctorul mi-a spus ca tocmai acest fenomen determina E.coli sa se manifeste si sa recidiveze prin inflamarea vezicii urinale dandu-i usturimi la urinare sau mancarimi.As putea sa-i dau GinkoPrim? Multumesc inca o data anticipat.
17.03.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
O sa va raspund in cele ce urmeaza la ambele intrebari adresate:
1. Fiind un supliment nutritional 100% natural, Urinal nu creaza efecte secundare sau reactii adverse nici chiar in situatia folosirii sale pe perioade mai lungi. Asadar, il puteti administra si ca tratament de durata.
2. Nu consider ca, in situatia de fata, Alicin ar fi de foarte mare ajutor. Eu v-as recomanda sa i se faca o urocultura cu antibiograma, pentru a se vedea concret la ce antibiotice este sensibila tulpina respectiva de E. coli.
3. Personal nu cred ca picioarele reci si umede au o asa mare legatura cauzala cu infectiile urinare recidivante si nu v-as recomanda administrarea de GinkoPrim.
17.03.2005 la 00:00