camy_pd, Giurgiu:
Va multumesc de raspuns.As dori sa va spun in cateva cuvinte cum a decurs cura mea de slabire. In urma cu 1an si 2 luni am inceput sa beau "faimosul"ceai chinezesc antidopos TEA (este o cutie verde).Am slabit de la 78 Kg cat aveam pana la 69 Kg,pana acum cca 4 luni, perioada in care am luat in greutate cca 5 Kg.Puteti sa-mi spune-ti daca am gresit cu ceva sau pur si simplu ceaiul nu este bun?Acesta este motivul pentru care v-am intrebat de Clarinol cat timp sa urmez cu el.Ma gandesc sa nu incep sa ma ingras daca nu fac pauza intre cura.Sunt ingrozita la gandul ca m-am chinuit atata timp sa ajung la o greutate cat de cat buna si acum sa vad cu ochii cum iau in greutate.Va rog sa ma scuzati daca am indraznit sa va rapesc din pretiosul timp. Multumesc.
24.05.2006 la 11:17
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Nu pot face aprecieri la adresa ceaiului cu care ati urmat cura de slabire anterior deoarece nu face parte din gama produselor Walmark.

As dori sa va reamintesc faptul ca ritmul de slabire nu este unul constant, inregistrandu-se si perioade in care greutatea mai creste putin. La aparitia acestor oscilatii participa mai multi factori: dieta, lichidele ingerate, activitatea fizica, diferite modificari endocrine etc.

Ce pot sa va spun despre Clarinol este ca studiile efectuate in Olanda de catre specialistii de la Lipid Nutrition au aratat ca, dupa intreruperea administrarii sale, numarul de kilograme a ramas la valoarea atinsa prin cura, fara a creste in lipsa administrarii produsului.

24.05.2006 la 0:00