Gheorghe, Arad:
Va rog sa-mi recomandati produse Walmark similare: COLESTOIL, CARDIOVASC, LENORUS, precum si cele mai eficiente produse antioxidante si detoxifiante. Ce imi recomandati la un diagnostic de Aedenom hipofizar, suspiciune de mielom multiplu, dislipidemie mixta, ulcer gastric cu Helicobacter pilorys, prostata usor marita, steatoza hepatica. HTA grII cu tensiune oscilanta (95/50 pana la 160/130 si un puls de repaus intre 50 si 130 b/min)Interesant ca in anumite situatii, tensiunea creste din pozitia in picioare, in pozitia culcat. Uneori, nocturn,ma confrunt cu insuficientza respiratorie. Am fost mult timp prin spitale dar de doi ani, ma tratez cu medicamente naturale si o parte din ele sunt produse Walmark, lasand doar BLOXAN (cand tahicardia imi face necazuri) Va multumesc anticipat.
21.02.2006 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimate domn,

Dintre produsele amintite, singurul care are compozitie similara cu un produs Walmark este Colestoil - similar cu EPA marine (cu continut de ulei de peste arctic).

Ca si antioxidant va recomand Selezin ACE (1 tableta/zi), iar ca detoxifiant Denoxinal (tot 1 tableta/zi) - Denoxinal va poate ajuta si in privinta dislipidemiei si a steatozei hepatice, imbunatatind functionarea ficatului. Pentru hipertrofia de prostata puteti folosi Prostenal Perfect, 1 capsula/zi. Toate produsele mai sus mentionate se recomanda a se folosi in cure de cate 2-3 luni cu inca 1-2 luni de pauza.

21.02.2006 la 00:00