COSTEL, TARGOVISTE:
Va salut cu respect!De catva ani ma lupt cu un ulcer varicos pe gamba piciorului drept,timp in care aveam permanent cate o rana deschisa si dureri insuportabile. Dupa ce am lut trei luni consecutiv MINUNATELE TABLETE DE VARIXINAL va marturisesc ca acum sunt alt om. Durerile si ranile deschise au disparut, am acum si eu un somn linistit iar de mers nu pot sa spun decat ca-mi vine sa alerg sau sa dansez de bucurie. Pentru ca nu am stiut detaliile din propie initiativa am intrerupt aproape o luna si doresc sa va intreb: daca pot sa reiau tratamentul pe o perioada mai lunga;ce pot face sa nu mai fie aceea zona a pielii de culoare inchisa si ce regim alimentar i-mi recomandati pentru a veni in ajutorul acestui tratament(mentionez ca sunt antifumator si antialcoolic)VA MULTUMESC CA EXISTATI SI CA VA PREOCUPA SANATATEA OAMENILOR.
17.02.2006 la 0:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimate domn,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru cuvintele dvs. frumoase, acestea fiind o adevarata "hrana spirituala" pentru munca noastra.

In privinta Varixinal-ului, puteti face periodic cure de cate 1-2 sau 3 luni, cu inca 1-2 luni de pauza intre cure. Zona de culoare inchisa a pielii ma tem ca va fi mai greu de "curatat" deoarece a aparut in urma vascularizarii inadecvate si a tulburarilor trofice date de ulcerul varicos.

Totodata, nu este necesar un regim mai special - sunt valabile recomandarile de ordin general (mancare cu mai putine grasimi animale, condimente, prajeala, afumaturi, cat mai multa miscare si consum adecvat de lichide).

17.02.2006 la 0:00