Rozalia, Navodari:
Va salut cu respect.Vreau sa mai dau jos 3-4kg Credeti ca cromul piliconat ma poate ajuta intr-un fel? Si cat timp sa iau?
01.11.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Administrarea de Crom picolinat este utila in cadrul dietelor de slabire, contribuind la "curatarea" depozitelor de grasimi din organism. Doza zilnica recomandata este de 1 tableta (adica 30 mcg de crom in produsul Crom picolinat sau 200 mcg in Crom Forte).
Ca alternativa, ati putea folosi produsele Viaredin, special concepute pentru curele de slabire. Va recomand sa incepeti o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. Si pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit. Aceste produse pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga).
Produsele Walmark pentru slabire, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii). In plus, folosirea de Viaredin se deosebeste esential de utilizarea altor produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).
01.11.2004 la 00:00