Ce reprezinta programul de fidelizare Walmark (Walmark Lei) ?

Pentru orice produs Walmark comandat prin internet, telefon sau poşta, prin Clubul Sănătăţii Walmark, beneficiaţi de punctele de fidelitate (Wlei) acestea adăugându-se automat în contul dumneavoastră de puncte disponibile. Puteţi verifica în orice moment situaţia punctelor de fidelitate acumulate accesând contul dumneavoastra pe siteul www.csw.ro, mai exact la http://www.csw.ro/profil/profil.asp, după ce vă autentificaţi pe site ca membru csw (cu numărul de card şi parola).

Ce puteti face cu punctele de fidelitate acumulate? Punctele de fidelitate ii rasplatesc exclusiv pe membrii Clubului Sanatatii si pot fi obtinute doar prin achizitia produselor Walmark comandate online sau telefonic prin intermediul Clubului Sanatatii. Nu se acordă puncte de fidelitate pentru produsele achiziționate din alte puncte de vânzare (precum farmacii, plafare, alte magazine on-line). Produsele din gama americană Nature’s Bounty nu beneficiază de puncte de fidelitate.

Puteți folosi punctele dumneavoastră de fidelitate (Wlei) pentru a achiziţiona produse.

1 punct Walmark valoarează 1 RON.

Vizitati http://www.csw.ro/bonus_table.asp şi consultaţi tabelul cu punctele de fidelitate aferente fiecărui produs Walmark.

De asemenea, puteţi folosi punctele de fidelitate acumulate de dumneavoastră pentru a comanda în baza lor obiecte specificate atât în revista Clubului Sănătăţii Walmark (coperta 3) cat şi pe http://www.csw.ro/produse/24-cadouri-pentru-dumneavoastra-.asp

Vă putem livra gratuit comanda cadou reprezentând contravaloarea punctelor de fidelitate Wlei dacă folosiți minim 20 de puncte Wlei sau dacă ne comandați împreună cu produsul cadou și alte produse ale Clubului Sănătății Walmark în valoare de minimum de 40 lei.