Supliment alimentar
GinkoPrim HOT
Supliment alimentar

GinkoPrim HOT

Readuce căldura și o stare de bine în corpul tău (datorită extractului de capsaicină).

23,00 Lei
Adaugă în coș
Produsul nu poate fi comandat

GinkoPrimHot conține o combinație specială de 3 substanțe active: ginkgo biloba, capsaicină și magneziu.

Ginkgo biloba sprijină circulația periferică în mâini și picioare, precum și la  nivelul capului având efect benefic asupra  funcției cognitive, aceasta fiind afectată pe masură ce înaintăm în vârstă.

Capsaicina (componenta activă din ardeiul iute) intensifică termogeneza (producția fiziologică de căldură) și crește consumul energetic al corpului. Ca antioxidant, capsaicina contribuie la reducerea modificărilor oxidative ale țesuturilor.

Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos și a celui muscular. 

 

Compoziţie

Compoziţie Greutate/1 tabletă
Ginkgo biloba (extract standardizat; conţine 24% glicoflavonoide şi 6% lactone terpenice) 60,0 mg
Capsaicină 2,5 mg
Magneziu 150,0 mg

Dozare

Ca supliment alimentar, o tabletă zilnic, de preferat după masă, înghiţită cu apă.

Notificări

A nu se depăși porția zilnică recomandată. Acesta este un supliment alimentar și nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează. 
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la o temperatură mai mică de 25 ºC. În caz că aveţi probleme de coagulare, administrarea se va face la indicaţia medicului.

*Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.

Compoziţie/tabletă:
Ginkgo biloba (extract standardizat;
conţine 24% glicoflavonoide
şi 6% lactone terpenice) ; 60,0 mg
Capsaicină ; 2,5 mg
Magneziu ; 150,0 mg

Articole similare3

Maslina este un adevarat miracol al naturii pe care-l putem folosi din plin. E bogata în saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, sulf, fier, calciu, cupru şi mangan) care ne menţin tonusul şi imunitatea organismului la cote maxime. Ne protejeaza de afecţiuni ca rahitismul prin conţinutul de vitamine A şi D.

Aveţi crampe (contracţii musculare) dureroase  la nivelul membrelor inferioare după activităţi precum mersul sau urcatul scărilor , amorţeala sau slăbiciune la nivelul picioarelor; senzaţie de răceală în partea inferioara a piciorului sau la nivelul mainilor?

02.01.2018 la 17.33

Ginkgo Biloba

Dacă aveţi momente în care nu reuşiţi să vă concentraţi este posibil ca circulaţia sanguină de la nivel cerebral să se faca deficitar. Creierul utilizează aproximativ 20% din oxigenul absorbit de plămâni. Potrivit medicilor pentru o funcţionare normală a creierului circulaţia venoasă trebuie să se producă fară cusur.