Programul de loialitate

Programul de loialitate
 
Programul de loialitate recompensează comenzile lansate de tine în magazinul online www.csw.ro.
 
Pentru a beneficia de Programul de fidelizare www.csw.ro trebuie să fiți membrii înregistrați. Pentru înregistrare trebuie să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră, aşa cum cere formularul de înregistrare al site-ului. Menţineţi si innoiţi, atunci cand situaţia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete. Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să alegeţi o parolă.
 
Orice produs Walmark comandat se adaugă la valoare totala comandată intr-un an. La sfârșitul anului, în functie de totalul comenzilor efectuale în cele 12 luni calendaristice (ianuarie – decembrie), vă puteți încadra în urmatoarele grupe membrii:
 

Membrii înregistrați Cumpărături anuale sub 500 de lei
Membrii Silver Cumpărături anuale între 500 și 1000 de lei
Membrii Gold Cumpărături anuale peste 1000 de lei

 
 
Avantajele membrilor
În urma încadrarii în una din urmatoarele categorii de membrii beneficiati de urmatoarele avantaje și beneficii:
 
Membrii Înregistrați beneficiază de transport gratuit pentru fiecare comandă dacă aceasta depașește valoarea de 100 de lei.
Membrii Silver beneficiază de transport gratuit pentru fiecare comandă dacă aceasta depașește valoarea de 80 de lei. Discount permanent de 5% pentru toate comenzile pe tot parcursul anului.
Membrii Gold beneficiază de transport gratuit pentru fiecare comandă dacă aceasta depașește valoarea de 50 de lei. Discount permanent de 10% pentru toate comenzile pe tot parcursul anului.
 
Membrii mai sus mentionați beneficiaza de aceste avantaje doar pe perioada de apartenență la unul din grupurile de mai sus. Pentru membrii Silver si Gold neîncadrarea în criiteriile de apartenența la grup implică revenirea implicită la statutul de Membru Înregistrat.
 

Unde găsesc detalii privind programul de loializare?

Pentru clarificarea modului de funcționare a programului de loializare Walmark te invităm să ne contactezi direct folosind detaliile de contact ale magazinului Walmark.


Litigii
 
Eventualele divergenţe apărute între Walmark şi participanţii la prezentul Program de loialitate se vor rezolva pe cale amiabilă
 
Alte prevederi ale programului de loialitate Walmark
 
Compania Walmark îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Program de loialitate. Orice modificare survenită pe perioada desfăşurării Programului va intra în vigoare după afişarea pe site-ul www.csw.ro
 
În cazul în care compania Walmark constată că un participant nu a îndeplinit şi/sau nu a respectat condiţiile stipulate în Regulamentul Programului de loialitate, îşi rezervă dreptul de a suspenda oricând drepturile şi beneficiile ce revin participantului, fără alte despăgubiri sau plăţi.
 
Compania Walmark poate suspenda sau opri programul de loialitate fără o notificare prealabilă.