icon
A fi în formă și activ este scopul fiecăruia dintre noi. Cu toții vrem să fim plini de energie, elan și să avem o mulțime de putere nu numai pentru îndatoririle zilnice, ci și pentru divertisment și sport. Indiferent dacă sunteți doar începători sau sunteți un atlet de profesie, sprijiniți performanța și rezultatele cu suplimente alimentare adecvate. Aveți o cursă dificilă sau aveți o vacanță activă? Chiar și în acest caz, este mai mult decât convenabil să alegeți una din produsele care să vă protejeze corpul și să vă ajute să rămâneți în stare perfectă. De asemenea, nutriția adecvată a articulațiilor este esențială, care asigură articulațiilor substanțe importante pentru sănătatea lor.

Subcategorii

O primăvară plină de energie
02.03.2020

O primăvară plină de energie

În fiecare zi suntem expuşi influenţelor negative ale mediului înconjurător poluat, stresului, sedentarismului, alimentaţiei dezechilibrate, etc. Acţiunea acestor factori nocivi poate provoca apariţia unor diferite boli – de la tulburări de digestie, insomnie, oboseală accentuată, epuizare, până la depresii şi scăderi severe ale imunităţii.

Citește mai mult
Vizualizări: 79
Provocarea la mișcare – Cum ne găsim motivația necesară pentru sport
12.11.2019

Provocarea la mișcare – Cum ne găsim motivația necesară pentru sport

Vă oferim câteva argumente care v-ar putea convinge să faceți o schimbare în viața dumneavoastră:

Citește mai mult
Vizualizări: 116
Vacanţa împreună cu familia I
01.07.2019

Vacanţa împreună cu familia I

Planificarea  concediului este o adevarată provocare pentru familiile cu copii. Micuţii pot reacţiona imprevizibil atunci când sunt scoşi din rutina zilnică. Pentru a evita evenimentele neplacute şi pentru a avea parte de o vacanţă liniştită este nevoie de o planificare riguroasă.  Dacă este prima vacanţă împreună cu cei mici trebuie ţinut cont de faptul că aceştia au un ritm mai lent, iar excursiile de tip circuit nu sunt cele mai bune variante pentru o vacanţă reuşită.

Citește mai mult
Vizualizări: 18
Vitamina C
19.12.2017

Vitamina C

Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă cu un rol esenţial în organism. Organismul uman nu poate sintetiza vitamina C, motiv pentru care este necesar aportul exterior.  Lipsa vitaminei C în organism provoacă scorbut.  Scorbutul este o boală ce se caracterizează prin sângerări ale mucoaselor, anemie, pierderea dinţilor.

Citește mai mult
Vizualizări: 17
Vitamine uscate
13.12.2017

Vitamine uscate

Datorită rezervelor de smochine, curmale, carne şi peşte uscat, strămoşii noştri reuşeau să treacă cu bine peste iernile geroase. Acum, şi noi ne putem răsfăţa cu fructe şi legume uscate întărindu-ne  astfel  sănătatea.

Citește mai mult
Vizualizări: 6
Relaxează-te prin sport!
04.05.2014

Relaxează-te prin sport!

Importanșa activității sportive și legătura acesteia cu starea bună de sănătate sunt incontestabile. Oricine practică un sport, fie doar ca hobby, simte „pe pielea lui” starea de bine. În plus, mișcarea aduce beneficii în plan mental. Zicala „Mens sana in corpore sano” nu e lipsită de sens.

Citește mai mult
Vizualizări: 4
Vacanţa împreună cu familia II
10.08.2013

Vacanţa împreună cu familia II

Vacanţa împreună cu copiii este un prilej pentru a petrece timp împreuna cu aceştia departe de munca şi stresul de acasă. Foloseşte aceste momente pentru a te bucura de tradiţiile locale, pentru a cunoaşte oameni noi şi pentru a îmbunătăţi experienţele educaţionale ale copiilor tăi.

Citește mai mult
Vizualizări: 2
Se afișează articolele 1 până la 7 din 8 total