Cum cumpăr?

După ce v-aţi autentificat pe site aveţi două posibilităţi de a comanda:

  1. Folosind meniul “produse”: puteti opta pentru una din metodele de alegere a produsului (după denumirea produsului, după lista produselor în ordine alfabetică sau după de afecţiuni).
    Odată ce aţi găsit un produs care se potriveşte dorinţelor dvs., apăsaţi pe butonul pentru plata  în lei şi pe butonul pentru plata în contul punctelor de fidelitate.
  2. Folosind sistemul de comandă rapidă :

    În coloana “buc. Lei” completaţi  numarul de bucăţi dorit pentru plata în lei iar în coloana “buc. WL” numărul de bucăţi dorit pentru plata în puncte de fidelitate. Apăsaţi apoi butonul .

La adaugarea produselor în coş, veţi fi direcţionat automat în pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să revedeţi lista produselor, să actualizaţi cantitatea sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate.

Dacă doriţi continuarea cumpărăturilor apăsaţi butonul , dacă doriţi finalizarea comenzii  apăsaţi butonul .

Dupa ce aţi ales produsele, completaţi detaliile privind livrarea comenzii (adresă livrare, adresă facturare),  alegeţi modalitatea de livrare şi de plată.

În funcţie de modalitatea de plată preferată, veţi primi instrucţiuni suplimentare, dacă este cazul. Puteţi efectua plata online cu cardul, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele .

De asemenea serviciul de plată 3DSecure este disponibil pentru toţi clienţii posesori de carduri Unicredit. Pentru a putea face plata prin cardul Unicredit , în momentul înregistrarii ca membru, clientii trebuie să introducă codul UCB2012 în căsuţa cod promoţii speciale de la finalul formularului de înregistrare . Odata introdus acest cod clientii vor putea sa plateasca doar online comenzile , nemaiavând posibilitatea de plată la primirea coletului.

Pentru a comanda produsele alese, apasaţi butonul de confirmare a comenzii.

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook