Picioare frumoase si sanatoase

Picioare frumoase si sanatoase

Publicat: 07.05.2011

Vizualizări: 7

Ce putem face pentru a ameliora aspectul fizic al picioarelor? Suntem expusi la temperaturi ambientale mai ridicate in aceasta perioada, iar cand si umiditatea este crescuta, temperatura aparenta resimtita de corpul uman este mult mai mare. Varicele dau un aspect inestetic picioarelor, atat la femei, cat si la barbati, si totodata, in prezenta unor factori favorizanti, pot deveni suparatoare.

Odata cu venirea anotimpurilor mai calde, fiecare  dintre noi scoatem din dulapuri hainele de vara si de aceea ne concentram pe solutii pentru a avea un trup armonios, picioare frumoase si un abdomen cat mai plat.

Picioarele sunt foarte importante. Alimentatia bogata in grasimi din timpul iernii si lipsa miscarii si-au pus amprenta asupra aspectului fizic.

Ce putem face pentru a ameliora aspectul fizic al picioarelor?

Suntem expusi la temperaturi ambientale mai ridicate in aceasta perioada, iar cand si umiditatea este crescuta, temperatura aparenta resimtita de corpul uman este mult mai mare. Caldura excesiva produce vasodilatatie la nivelul membrelor inferioare, sangele stagneaza in vasele dilatate si se agraveaza varicele (vene superficiale dilatate, cu traiect sinuos,  localizate în principal la nivelul membrelor inferioare). Varicele dau un aspect inestetic picioarelor, atat la femei, cat si la barbati,  si totodata, in prezenta unor factori favorizanti, pot deveni suparatoare. 

Prin asigurarea unei circulatii periferice corespunzatoare puteti face fata mai bine problemelor de sanatate legate de cresterea excesiva a caldurii, sa aveti picioare frumoase, sanatoase si sa va bucurati de anotimpul cald.

.