Frumuseţea tenului vine din interior

Frumuseţea tenului vine din interior

Publicat: 07.09.2011

Vizualizări: 5

Tenul frumos şi catifelat este rezultatul unei îngrijiri constante a pielii atât la exterior, dar şi în interior. Nu degeaba ni se spune că eşti ceea ce mănânci, pielea fiind oglinda în care se reflectă tot ceea ce se întâmplă în organismul nostru. Tenul sănătos şi catifelat este rezultatul îngrijirii constante a acestuia la exterior, dar şi a întregului organism, nu numai a pielii, de aceea este recomandată o dietă echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Alimentaţia sănătoasă poate fi completată cu suplimente nutritive cum ar fi Acidul hialuronic, uleiul de Primulă(Evening Primrose), Coenzima Q10 şi siliciu. Acestea acţionează în interiorul organismului, în straturile profunde ale dermului, acolo unde rolul lor este foarte important. Efectele acţiunii acestor substanţe se observă în scurt timp la exterior, asigurând  chiar un efect pe termen lung. 

Acidul hialuronic este ideal pentru combaterea ridurilor fine şi extrem de eficient şi în lupta împotriva celor profunde asigurând hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. Rolul lui este de a menţine epiderma tânără şi sănătoasă, redând elasticitatea, supleţea şi tonicitatea pielii.  

Luminiţa de seară sau Primula este o plantă originară din America de Nord şi este cunoscută în special pentru utilitatea în industria cosmetică datorită efectelor benefice asupra pielii. Uleiul de Primulă ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii, conferindu-i elasticitate şi supleţe.

Coenzima Q10 este un antioxidant important care oferă protecţie împotriva radicalilor liberi, responsabili de îmbătrânirea celulară.

Aşadar,dacă  doriţi să aveţi o piele sănătoasă şi tânără nu uitaţi că este importantă şi  îngrijirea acesteia din interior deoarece, cu cât celulele pielii sunt mai hidratate, cu atât procesele metabolice necesare hrănirii celulare, eliminării toxinelor şi producerii de noi celule  vor avea loc în condiţii mai bune.