Povestea celor 24 de ore extreme

Povestea celor 24 de ore extreme

Publicat: 09.11.2011

Vizualizări: 0

Săptămâna trecută Andrei a alergat un ultramaraton în scopul strângerii de fonduri pentru Hospice Casa Speranţei din Braşov,  reuşind incredibila performanţă de a alerga 161 km în doar 24 de ore.

Cursa a luat startul din faţa Casei Hospice Braşov pe data de 3 noiembrie la ora 10.57 dimineaţa şi s-a încheiat a doua zi, în Bucureşti la aceeaşi oră, traversând următoarele localităţi: Timişul de Jos, Timişul de Sus, Predeal, Azuga, Buşteni, Sinaia, Posada, Comarnic, Băneşti, Floreşti, Băicoi, Puchenii Moşneni, Ciolpani, Tâncăbeşti, Sătfica, Corbeanca, Baloteşti şi Băneasa. Pe parcusul traseului, lui Andrei i s-au alăturat prietenii şi câţiva susţinători, unul din ei venind special tocmai din Oradea.

Datorită efortului depus Andrei a slăbit 4 kg., nutriţia lui pe tot parcursul maratonului fiind alcătuită din salate, fructete, batoane energizante şi suplimente nutritive ArtroStop si Spektrum Imunactiv.  

Pe parcursul acestei alergări Andrei a primit nenumărate sms-uri, de la oameni din toată ţara care l-au încurajat şi susţinut, dându-i energie şi motivându-l şi mai mult pentru a trece cu brio linia de sosire de la Bucureşti.