Conferinţa Naţională  de Pediatrie 2013

Conferinţa Naţională de Pediatrie 2013

Publicat: 01.02.2018

Vizualizări: 70

În perioada 3-6 aprilie a avut loc Conferinţa Naţională  de Pediatrie 2013 în cadrul căreia principalele teme au fost Urgenţe pediatrice şi Boli cronice la copil.  Evenimentul a fost organizat sub egida Societăţii Române de Pediatrie şi Asociaţiei Medicale Române şi s-a bucurat de un număr mare de participanţi.

Compania Walmark a fost prezentă la acest eveniment pentru a aduce la cunoştinţa specialiştilor cele mai noi produse destinate îngrijirii sănătăţii copiilor. Atenţia noastră a fost îndreptată atât asupra  specialiştilor cât şi a copiilor prezenţi la eveniment care s-au putut bucura de prezenţa mascotei Minimarţieni. La standul Walmark au fost oferite materiale informative  despre cele mai noi produse din gama Minimarţieni.  

Minimarţieni Gummy cu Echinaceea

Minimarţieni Gummy cu Echinaceea vin în sprijinul părinţilor cu o nouă prezentare şi o formulă îmbunătăţită.

Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut şi pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală şi sindromul oboselii cronice.

Cercetările au arătat că echinaceea stimulează organismul să producă mai multe globule albe, în special limfocite şi o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanţe anti-infecţioase naturale). De asemenea, încurajează producţia substanţelor naturale care ajută organismul să lupte împotriva cancerului şi a altor afecţiuni.

Jeleurile aromate au fost  special concepute pentru copiii activi, aflaţi în perioada de creştere, cu vârste de peste 3 ani. Datorită extractului de Echinacea noul Minimarţieni Gummy cu Echinacea îmbunătăţeşte imunitatea pe termen lung, previne gripa şi răceala şi ajută la creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copilului.