Congresul National de Reumatologie 2013

Congresul National de Reumatologie 2013

Publicat: 01.10.2017

Vizualizări: 2

Cel de-al XX lea Congres de Reumatologie a avut loc în perioada 25-28 septembrie la Biblioteca Naţională Bucureşti. La acest eveniment, alături de lucrările prezentate, participanţii s-au putut bucura de workshopuri pentru tinerii reumatologi, cu teme privind diagnosticarea precoce a bolilor inflamatorii reumatice şi de o amplă expoziţie în cadrul căreia companiile farmaceutice au prezentat cele mai noi produse şi aparatură medicală.

ArtroStop, liderul pieţei de suplimente alimentare din România (conform raportării Cegedim/2013) a venit în întâmpinarea medicilor reumatologi cu materiale informative despre produsul ArtroStop RAPID+ dar şi despre celelalte produse  din gama ArtroStop.

ArtroStop RAPID+ este cel mai eficient şi inovator produs din gama ArtroStop, special conceput pentru menţinerea pe termen lung a sănătăţii articulaţiilor persoanelor în vârstă. ArtroStop RAPID+ conţine o combinaţie unică de substanţe active cu rol în protecţia, nutriţia şi regenerarea articulaţiilor, a căror eficienţă a fost dovedită prin studii clinice – glucozamin sulfat, condroitin sulfat şi Boswellin. În plus, efectul este potenţat de complexul ExPur, ce are în compoziţie collagen de tip II şi vitamina C.

Glucozamin sulfat şi  condroitin sulfat sunt componente esenţiale ale structurii cartilajelor articulare şi ale altor ţesuturi conjunctive – oase, ligament şi tendoane. Aceste componente contribuie la păstrarea structurii normale a articulaţiilor, precum şi la menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulare. Glucozamina ajută la menţinerea rezistenţei articulaţiilor şi ţesuturilor conjunctive. Condroitina şi Boswellin–ul contribuie la menţinerea sănătăţii, elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiilor. Complexul  ExPur este o combinaţie unică de colagen  de tip II şi vitamina C. Colagenul de tip II contribuie la îmbunătăţirea procesului de regenerare a cartilajelor articulare. Vitamina C are un rol important în formarea colagenului, sprijinind buna funcţionare a sistemului osos.

ArtroStop RAPID+ acţionează eficient asupra tuturor zonelor articulare (articulaţia genunchiului, articulaţia şoldului, articulaţiile membrelor superioare şi a coloanei vertebrale), ajută la îmbunătăţirea mobilităţii articulare şi contribuie la regenerarea articulaţiilor.

Alexandra Găinuşă

Consultant medical Walmark

Ziua mondială a osteoporozei
20.10.2019

Ziua mondială a osteoporozei

În fiecare an pe 20 octombrie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Osteoporozei. Această zi ne aduce în atenţie osteoporoza, o problemă comună care afectează femeile începând cu o anumită vârstă.

Citește mai mult
Vizualizări: 5