Walmark vine mai aproape de specialiştii din domeniul sănătăţii

Walmark vine mai aproape de specialiştii din domeniul sănătăţii

Publicat: 18.12.2017

Vizualizări: 5

În perioada 18-19 ianuarie 2014, la Predeal, a avut loc un simpozion organizat de Hepites Galaţi,  eveniment la care au participat aproximativ 50 de medici şi farmacişti. La acest eveniment Walmark a prezentat principalele branduri: Proenzi, Urinal şi Minimartieni, punând la dispoziţia specialistilor informaţii despre cele mai noi produse ale acestor branduri.

Urinal Balance oferă dublă protecţie, în special după administrarea de antibiotice în tratamentul infecţiei urinare. Urinal Balance are la bază extract de merişor (Vaccinium macrocarpon) şi bacterii benefice (Lactobacillus rhamnosus), cunoscute şi sub denumirea de probiotice. Extractul de merisor reduce riscul de aderare a bacteriei E. Coli de pereţii  tractului urinar, iar Lactobacillus rhamnosus ajută la refacerea microflorei vaginale.

Minimarţieni Gummy cu Echinaceea vine în sprijinul părinţilor cu o nouă prezentare şi cu o formulă îmbunătăţită. Jeleurile aromate au fost  special concepute pentru copiii activi, aflaţi în perioada de creştere, cu vârste de peste 3 ani.

Cercetările au arătat că echinaceea stimulează organismul să producă mai multe globule albe, în special limfocite şi o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanţe anti-infecţioase naturale). De asemenea, încurajează producţia substanţelor naturale care ajută organismul să lupte împotriva unor afecţiuni.

Datorită extractului de Echinacea noul Minimarţieni Gummy cu Echinacea reduce frecvenţa răcelilor, previne infecţiile recurente şi reduce simptomele şi severitatea răcelilor comune.

Compania Walmark,  lider pe piaţa suplimentelor alimentare din România, vine în sprijinul pacienţilor şi a sănătăţii lor cu produse inovatoare şi cu formule unice. În perioada imediat următoare Walmark va organiza seminarii cu tema “Împreună pentru sănătate” atât în Bucureşti cât şi în cele mai mari oraşe ale ţării, pentru specialiştii în domeniul sănătăţi.

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL

Specialiștii antigripă
17.11.2011

Specialiștii antigripă

Sezonul rece şi schimbările bruşte de temperatură aduc o serie de probleme de sănătate ce afectează în special populaţia cu un sistem imunitar slăbit.

Citește mai mult
Vizualizări: 2