Scapă de balonare si flatulenta

Scapă de balonare si flatulenta

Publicat: 09.01.2018

Vizualizări: 1665

Degasil reduce balonarea și, implicit, disconfortul provocat de acumularea de gaze în stomac sau tractul intestinal.

     Degasil este un dispozitiv medical destinat persoanelor care suferă de probleme gastro-intestinale legate de formarea de gaze, precum balonare, flatulență, tensiune abdominală.

    Degasil reduce balonarea și, implicit, disconfortul provocat de acumularea de gaze în stomac sau tractul intestinal.

    Degasil poate fi folosit și pentru pregătire înaintea examenelor medicale efectuate în zona abdominală, endoscopie, radiografie, scanare cu ultrasunete, combinat cu un tratament laxativ în cazuri de constipație (pentru tratamentul efectelor secundare ale constipației).

      Degasil conține simeticonă, substanță dovedită științific că acționează prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de gaz prezente la nivel gastro-intestinal.

    Simeticona este un agent antispumare/polidimetilsiloxan, un amestec de dioxid de siliciu și dimeticona, utilizat pentru reducerea presiunii interne și ameliorarea simptomelor dureroase date de prezența gazului în exces în stomac și intestine.

      În tractul digestiv, simeticona reduce tensiunea la suprafața bulelor de gaz acumulate sub formă de spumă ceea ce permite dispersarea lor și formarea de bule mai mari. Bulele de gaz eliberate sunt absorbite parțial de pereții intestinali sau eliminate prin peristaltism.

       Simeticona este un produs tensioactiv care elimină conținutul de gaze din tractul digestiv. Nu este absorbită în mucoasa stomacului și intestinelor. Este lipsită de efecte secundare.