Cum să-ți menții virilitatea, masculinitatea și stima de sine

Cum să-ți menții virilitatea, masculinitatea și stima de sine

Publicat: 09.01.2018

Vizualizări: 1466

Orice fel de disfuncție care apare la nivelul zonei genitale îi afectează pe bărbați, atât fizic, cât și psihic. Iar un bărbat care nu se simte viril are mari probleme de încredere în sine, alteori și le face singur tocmai din această cauză.

     Este în natura bărbaților să domine și să-și dorească să fie puternici, să fie masculul alfa dintr-un grup. Este și normal, de sute de mii de ani de evoluție, de când trăiam în peșteri, bărbații trebuiau să lupte pentru a-i ține în siguranță pe ceilalți membri ai tribului, copii sau bătrâni, și să vâneze pentru a le procura hrană și să-i conducă spre o viață mai bună.
     Totuși, masculinitatea și stima de sine a bărbaților sunt strâns legate de zona lor intimă, fiind puternic influențate de funcția reproductivă, de fertilitate și sănătatea prostatei. Orice fel de disfuncție care apare la nivelul zonei genitale îi afectează pe bărbați, atât fizic, cât și psihic. Iar un bărbat care nu se simte viril are mari probleme de încredere în sine, alteori și le face singur tocmai din această cauză.
     Se întâmplă asta pentru că o problemă la nivelul genital îi face pe bărbați să nu se simtă în control, ceea ce duce la vulnerabilitate. La aceasta se adaugă și faptul că, tradițional vorbind, pe umerii bărbaților stă o presiune de a îndeplini un rol și de a-i satisface pe ceilalți, iar atunci când nu pot face asta, le scade stima de sine și sunt demoralizați. Printre cele mai întâlnite probleme care afectează masculinitatea bărbaților sunt scăderea performanței sexuale (tulburări de ejaculare, disfuncție erectilă) și mărirea  prostatei (urinare frecventă).
Din fericire, acestea pot fi ținute sub control cu recomandările medicului specialist și prin intermediul suplimentelor alimentare benefice în aceste tipuri de probleme.
     Cu o singură tabletă pe zi și trei beneficii, Prostenal PERFECT are o formulă îmbunătățită formată dintr-o combinație de Zinc și PERFECT COMPLEX, ce conține extracte de plante, de calitate superioară: Saw Palmetto și Urtica Dioica. Aceste extracte din plante au efecte benefice asupra sănătății bărbaților.
     Extractul de Saw Palmetto (palmierul pitic) contribuie la menținerea funcției urinare precum și la menținerea sănătății prostatei, fiind recomandat ca sursă de acizi grași ce acţionează asupra țesutului prostatic.
Urtica dioica (urzica) are în compoziţia sa substanţe care sprijină funcţia de excreţie a rinichilor și contribuie la normalizarea fluxului urinar. Zincul este un mineral foarte important pentru bărbați, contribuind la menținerea nivelului normal de testosteron din sânge și având efecte benefice asupra calității spermei, acționând favorabil asupra fertilității și funcției reproductive.  Pe scurt, Protenal PERFECT rezolvă problema urinărilor frecvente, menține sănătatea prostatei și a tractului urinar și îmbunătățește funcția reproductivă. Acest supliment alimentar se află sub tutela Walmark, liderul regional în categoria suplimentelor alimentare. Chiar anul acesta, Walmark sărbătorește 20 de ani de când  își îndeplinește misiunea de a-i ajuta pe oameni să devină cea mai bună versiune a lor. Face asta prin intermediul produselor sale, de calitate și inovatoare.
     Pentru bărbați, cea mai bună versiune a lor este aceea în care sunt virili și au totul sub  control, și pot fi așa datorită produselor precum Prostenal PERFECT, și, bineînțeles, cu un stil de viață sănătos și activ.