Primavara 2006

Primavara 2006

Publicat: 19.12.2015

Vizualizări: 0

Sunt bucuros sa va pot transmite din nou salutarile mele şi sa va pot întâmpina în paginile unui nou numar al revistei Clubul Sanataţii Walmark. De data aceasta, am realizat pentru Dumneavoastra un adevarat cocktail de articole din toate domeniile vieţii noastre, care au un punct comun esenţial - sanatatea.

Stimaţi cititori,

Sunt bucuros sa va pot transmite din nou salutarile mele şi sa va pot întâmpina în paginile unui nou numar al revistei Clubul Sanataţii Walmark. De data aceasta, am realizat pentru Dumneavoastra un adevarat cocktail de articole din toate domeniile vieţii noastre, care au un punct comun esenţial - sanatatea. În acest numar al revistei veţi citi despre efectele binefacatoare ale saunei si veţi afla totul despre hranirea parului. Actualelor şi viitoarelor mamici le este dedicat articolul "Cea mai preţioasa bautura" - aşa cum rezulta şi din titlu, este vorba despre laptele matern, cel mai bun dar pentru sugari. De asemenea, veţi fi în mod sigur interesaţi de povestirile cunoscutului cântareţ Catalin Crişan şi de noul stil de viaţa pe care acesta l-a adoptat.
În numarul trecut al revistei am introdus o noua rubrica, în care dorim sa va prezentam treptat farmaciile care au aderat la programul nostru de "Farmacii ale clubului" şi ofera o gama completa a produselor firmei Walmark. În acest numar va prezentam o farmacie din oraşul Braşov care este alaturi de Clubul Sanataţii de peste 2 ani de zile. Dupa cum v-am obişnuit deja, va prezentam şi în aceasta ediţie noile produse din gama Walmark, dar şi din gama
Nature’s Bounty.
O noua rubrica a revistei se numeşte "Bucataria sanatoasa", articol în care va sunt prezentate reţete pentru feluri de mâncare corespunzatoare unei alimentaţii sanatoase. Va doresc o lectura placuta şi, nu în ultimul rând, multa sanatate şi satisfacţii în acest an!

Dr. Horia Vîlcu
Director General

Cuprins

  4 Studiu - ArtroStop RAPID
  6 Ştiaţi ca - Informaţii utile
  7 Maraton - Maratoniştii Walmark
  8 Scrisori
  9 Doctorul recomanda - Hranirea parului
11 Bucataria sanatoasa - Reţete pentru Dvs.
13 Nevoia de linişte - Sa ne rasfaţam
14 Ne-am interesat - Sauna
15 Anii zboara - Cum sa îmbunataţim metabolismul?
16 Special pentru mame - Cea mai preţioasa bautura
18 Produse noi - Nature`s Bounty
19 Interviu VIP - Catalin Crişan
20 Diabetul la copii
23 Produse noi Walmark
24 Tradiţie şi ştiinţa - America de Sud
25 Integrama cu premii - GinkoPrim
26 Unde se poate folosi cardul
28 Programul de fidelitate
29 Produse Altermed
30 Horoscop
31 Oferta de preţuri

Descarcă fișierul:
csw_2006-02 pdf | 3,5 MB