Varixinal - Drumul picioarelor sănătoase

Varixinal - Drumul picioarelor sănătoase

Publicat: 07.09.2020

Vizualizări: 349

Pare greu de crezut, dar corpul uman deține peste 11 km de vase de sânge. Alături de inimă și mușchi, formează sistemul circulator și transportă sânge în fiecare colț al organismului tău. Dar când circulația este slabă, mai multe probleme de sănătate pot apărea. Când membrele nu primesc suficient sânge, mâinile sau picioarele pot fi reci sau amorțite. De asemenea, o circulație slabă poate usca pielea și face ca părul să cadă. Unii bărbați pot avea probleme în a obține sau menține o erecție.

Factori dăunători circulației sanguine

  • Nicotina este ingredientul activ din țigări. Pe lângă numeroasele efecte negative asupra sănătății, nicotina se depune pe pereții arterelor și îngroașă sângele. Dacă fumezi, renunță. Poate fi greu, dar susținerea familiei și voința proprie pot face acest lucru posibil.
  • Deshidratarea afectează și circulația sângelui. Cum sângele este cam jumătate de apă, trebuie să rămâi hidratat pentru a-l menține în mișcare. Vizează 8 pahare de apă pe zi. Va trebui să bei mai multă dacă faci mișcare sau dacă este cald afară.
  • Statul pentru ore întregi în aceeași postură nu este prea benefic pentru circulație sau sănătatea spatelui. Acesta slăbește mușchii picioarelor și încetinește fluxul de sânge în picioare, ceea ce ar putea provoca cheaguri de sânge. Dacă locul tău de muncă presupune statul pe scaun, ia pauze dese în care pui sângele în mișcare.

Cum să îmbunătățești circulația sanguină

  • Practică Yoga. Yoga este un sport cu impact redus care poate să-ți repună în mișcare fluxul de sânge. Când te miști, în celulele tale pătrund oxigen. Iar anumite poziții de yoga impulsionează sângele din partea de jos a corpului în sus, spre inimă și creier.
  • Apucă-te de aerobic! Aerobic înseamnă „cu oxigen.” Așadar, atunci când alergi, mergi cu bicicleta sau înoți, iei mai mult oxigen și îl transporți către mușchi. Sportul determină pomparea sângelui și scăderea tensiunii arteriale. Stabilește-ți un obiectiv de activitate fizică timp de 30 de minute, cel puțin 5 zile pe săptămână. Începi cu exerciții sau activități ușoare, pentru a nu te descuraja.
  • Să recunoaștem: nu există niciun dezavantaj al unei diete echilibrate. Consumă multe fructe și legume. Stai departe de grăsimile nesănătoase, care pot fi găsite în prăjeli, alimente procesate și zahăr. Evită consumul exagerat de sare. Acest „program” te va ajuta să-ți menții greutatea în valori sănătoase și colesterolul și tensiunea arterială în control.
  • Apelează la produse care-ți susțin buna funcționare a sistemului circulator periferic. Varixinal este produsul ideal pentru femeile care vor să aibă picioare sănătoase și tonifiate. Datorită compoziției sale speciale din plante, Varixinal scade senzația de oboseală asupra picioarelor, atenuează simptomele associate trombozelor hemoroidale, ameliorează durerile de gambe cauzate de varice, tonifică vasele de sânge și îmbunătățește oxigenarea. În plus, elimină efectele negative ale unui stil de viață nesănătos asupra picioarelor, reoferindu-le grație și energie.

Varixinal 30 capsule

Efect benefic pentru sănătatea circulaţiei
venoase datorită extractului de castan
sălbatic şi vitaminei C.

32,00 Lei Adaugă în coș