Comentarii - Urinal Akut

Efect rapid, garantat de forma concentrată

Transmite un mesaj

 • Comentează votul tău

  1.2.2015 17:36:46 valentin
  Foarte bun
 • Comentează votul tău

  21.8.2014 23:18:50 corina
  .Bineinteles ca am fost neincrezatoare cand farmacista mi-a spus ca urinal acut are efec rapid dupa prima pastila pt suferinta mea:urinam des,durere,stare de arsura,dar in timp ce-mi faceam planul sa ajung cat mai repede la urgenta am scapat de suferinta cam dupa 30-40minute de cand luoasem pastila.la mine a functionat,nu stiu daca e valabil si pentru alte persoane
 • Urinal - compozitie

  21.3.2014 12:43:42 Simona
  Ar fi foarte bine daca s-ar specifica pe site intreaga compozitie a produselor, nu numai principiile active naturale.
  • RE: Urinal - compozitie

   28.3.2014 10:52:04 Clubul Sanatatii
   Buna ziua,

   Va asiguram de toata consideratia noastra si de interesul de a va oferi produsele Walmark in cele mai bune conditii.

   In ceea ce priveste compozitia produselor va informam ca pe site, conform normelor europene privind suplimentele alimentare , putem specifica doar substantele active si ingredientele alergene , informatii regasite pe toate site-urile de profil. Dar in cazul in care doriti relatii suplimentare despre compozitia detaliata a produselor Walmark, ne puteti contacta pe e-mail: club@walmark.ro sau apeland serviciul de Relatii Clienti (gratuit in reteaua Romtelecom): 0 800 800 CSW (0 800 800 279) L-V 8:30 – 17:00.

   Tototdata va asiguram ca, pentru a oferi produse sanatoase consumatorilor nostri, Walmark respecta cu strictete toate normele Uniunii Europene privind compozitia si concentratia acestora. Legislatia cu privire la compozitia suplimentilor alimentari este reglementata la nivelul Uniunii Europene de EFSA (European Food Safety Authoirity) şi Comisia Europeană, iar Romania se supune acestor organe de control. Dacă ar exista cel mai mic pericol real ca vreun supliment alimentar al companiei Walmark, să aibă un efect negativ asupra sănătăţii umane, acest produs ar fi imediat interzis atat pe teritoriul Romaniei, cat si in celelalte tari membre UE, unde este comercializat acelasi produs.

   Speram ca raspunsul nostru a fost de interes pentru dumneavoastra si va asteptam sugestiile legate de produsele Walmark oricand, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite.

   Cu deosebit respect,
 • cistita si Urinal Akut

  5.10.2012 9:40:04 Luminita
  Barbatul meu l-a luat ca adjuvant,alaturi de medicamente si ceai,la recomandarea medicului,timp de 10 zile. Efectul a fost FOARTE bun. Si eu il voi folosi la nevoie,fac cistite de 2-3 ori pe an. Conteaza consecventa tratamentului, doza zilnica,reactia personala a fiecaruia,cum te pazesti de frig si alti factori.
 • infectie urinara

  4.4.2012 19:43:45 adelina
  Urinal Akut o fii bun sau nu...nu stiu...o sa.l incerc,dar sunt dezamagita...scump a fost Urinal hot drink siiiiii a fost..."apa de ploaie"...slab,putin si...prost.Scuzeasta.i adevaruldaca o sa fie la fel si Urinal Akut...dezamagirea o sa fie fff mare

anterior 1 citeşte mai mult

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook