mariana, targoviste:
1. buna ziua Doamna 56 de ani cu hepatita virus ccu transaminaze :TGO 58 si TGP 59 are voie sa consume artrostop lichid sau tablete? 2. Doamna 56 de ani cu dureri la toate articulatiile de aproape 5 ani si cateodata chiar blocari de incheieturi ,solduri si mari dureri .Care artrostop este mai eficient impotriva durerilor? 3. Care este adevarata cura cand ai dureri si cate cure pe an? 4. Cate cure sunt necesare pentru a scapa de dureri? 5. Prefer Artrostop lichid.Are aceleasi efecte la dureri ca tabletele? 6. De ce preturile sunt mai mari decat in comert (farmacie plafarm)? 7. doamna 77 ani cu dureri articulatii mari. Am inceput prima cura cu Artrostop Rapid ;Pot continua cu lichid? Cate cure pe an pot face ?O cura cat dureaza? Cat ma costa ART lichid pentru un an?Daca mi puteti spune cat art lichid trebuie pentru un an?
06.03.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Tinand cont de faptul ca, daca ar fi sa raspund pe larg la toate intrbarile dvs., nu mi-ar ajunge spatiul, va voi raspunde succint:
1. DA, nu exista nici o contraindicatie de folosire a celor 2 produse ArtroStop
2. V-as recomanda ArtroStop PLUS, 3 tablete/zi, sau ArtroStop RAPID, tot 3 tablete/zi
3. Produsele ArtroStop se recomanda a se administra in cure de minim 2 luni, 2-3 cure/an
4. Este greu de estimat numarul de cure necesar "pentru a scapa de dureri", deoarece acesta variaza in functie de vechimea si severitatea bolii
5. NU. ArtroStop Liquid contine doar substante ce refac cartilajul articular, nu si substante antiinflamatorii. In acest context, ArtroStop Liquid a fost conceput pentru administrarea in paralel cu celelalte produse ArtroStop conditionate sub forma de tablete (ArtroStop PLUS si ArtroStop RAPID)
6. Fiecare farmacie isi poate ajusta adaosul comercial. Asadar, pot exista cazuri (extrem de rare) in care pretul ar fi mai mic sau similar.
7. V. rapsunsurile de la pct. 3, 4, 5.
08.03.2005 la 00:00