ANA, BRAILA:
1.In legatura cu noul produs "clarinol", cat timp trebuie folosit (3-6-...luni?), si ce alte recomandari ar mai fi in aceasta perioada? 2.Dupa incetarea folosirii, sau la finele perioadei sus mentionate, e mai mult ca sigur ca se poate revenii la greutatea (sau forma) de inainte? 3. Daca poate apare dependenta de acest produs? MULTUMESC
05.03.2006 la 0:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

1. Nu exista o perioada clar delimitata de administrare a Clarinol-ului deoarece numarul de kilograme excedentare si reactivitatea fiecarui organism la curele de slabire difera de la o persoana la alta.

2. Clarinol poate fi folosit pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica il puteti administra si pe o perioada mai lunga) - nu are efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu da fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii - efect "yo-yo")

3. Clarinol, ca si supliment alimentar ce contine CLA (acid linoleic conjugat), nu prezinta efecte secundare sau eventuale dependente.

07.03.2006 la 0:00