Maria, IASI:
Am facut radiografie la coloana si mi s-a spus ca am asa numitele"ciocuri",noaptea am dureri mari de coloana.Ce produse imi recomandati?Multumesc
11.11.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Dintre suplimentele nutritionale Walmark va recomand ArtroStop PLUS (3 tablete/zi, in cure de minim 2 luni).
ArtroStop PLUS este un produs util pentru combaterea modificarilor degenerative artrozice si a inflamatiilor articulare. El reprezinta o combinatie a glucozaminului hidroclorit cu acizi boswellici (extrasi din coaja arborelui indian Boswellia serrata), MSM (metilsulfonilmetan) si mangan. Are o eficienta deosebita in prevenirea si ameliorarea imbolnavirilor aparatului locomotor, mai ales in cazul osteoartrozei si a artritei reumatismale – inlatura eficient inflamatiile si durerea, imbunatatind mobilitatea articulatiilor. ArtroStop PLUS este recomandat atat persoanelor in varsta, cat si tinerilor ce prezinta semne de uzura prematura a articulatiilor (rigidizarea articulatiilor, dureri articulare etc.), bolnavilor cu osteoartroza in stadii precoce, persoanelor la care articulatiile portante sunt suprasolicitate – prin sport de performanta, supraponderalitate, munca fizica grea, precum si celor ce prezinta traumatisme osteo-articulare sau malformatii congenitale ale articulatiilor.
Produsele Walmark (deci si ArtroStop PLUS), fiind suplimente nutritionale 100% naturale, sunt destinate unei administrari de mai mare durata. Teoretic, aceste produse ar putea fi folosite pe toata durata anului, deoarece nu au efecte secundare sau reactii adverse in administrare. Totusi, pentru a combina optim eficienta produselor cu posibilitatea administrarii lor, va recomand sa le folositi in cure de 2-3 luni, cu inca 1-2 luni pauza intre cure.
12.11.2004 la 00:00