adela, bucuresti:
am incercat diverse cure de slabire si nu au dat nici un rezultat, am luat herbalife si nimic . cineva mi a recomandat spirulina si crom picolinat si mi a zis sigur ca daca aplic si dieta (pe care o tin de o viatza si tot ma ingrass- si cu aer daca se poate -) o sa mi schimb metabolismul si voi incepe sa slabesc. cat este de avdevarat?
14.02.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
In scopul reducerii numarului de kilograme nedorite va pot fi de folos mai multe produse Walmark, cum ar fi: Viaredin, Cromdiet, Spirulina, Crom picolinat etc. Pentru o scadere mai accelerata a numarului de kilograme va recomand sa incepeti o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 tableta dimineata si 1 tableta la pranz. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre (fructe, legume verzi etc.), sa scadeti aportul de dulciuri, fainoase, paine, alimente cu amidon si sa efectuati un program de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit.
Cina ar trebui sa fie cat mai frugala, cu salate, iaurturi, in general cu cat mai putine calorii. De asemenea, efortul fizic este extrem de important, cu atat mai mult cu cat o persoana sedentara nu prea are cum sa "arda", sa elimine depozitele de grasimi. Din informatiile de pe cutia de Viaredin si din cele aflate in pliantul din interior, veti remarca faptul ca nu recomandam doar administrarea produsului, ci si efectuarea de exercitii fizice, respectarea unor masuri dietetice etc.
14.02.2005 la 00:00