MARIANA, Piscani:
Am luat un flacon de clarinol si nu am slabit nici macar o jumatate de kg,ce se intampla recunosc ca nu am facut sport de altfel nici nu am cand si nici nu fac abuz la mancare, sant director la ofirma de transport si timpul nu imi permite Am 43 de ani 1,67m si75 kg.
12.04.2006 la 11:38
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Modul de slabire este diferit la fiecare organism in parte, in functie de metabolismul propriu, de numarul de kilograme excedentare si de regimul de viata. Astfel, la o persoana cu un metabolism mai lent, cu „arderi” metabolice mai putin intense (constitutional), cu un numar mare de kilograme peste limita dorita, cu un regim de viata inadecvat (munca de birou, mese neregulate, stress etc.), procesul de slabire poate evolua mai lent.

Mai mult, activitatea fizica este de o importanta covarsitoare in curele de slabire. Miscarea este esentiala, exercitiul fizic avand o implicare foarte mare in remodelarea si tonifierea corpului.

In consecinta, va recomand sa continuati cura deja inceputa, eventual cu schimbarea (pe cat este posibil) a regimului de viata.

12.04.2006 la 0:00