daniel, timisoara:
Am luat Viaredin Cocteil 2 saptamaini, timp in care am slabit 4-5 kg.Dupa ce am incetat sa-l consum am inceput sa ma ingras continu,am pus mai mult de 20 kg.Ce e de facut? Care poate sa fie motivul?
01.09.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimate domn,
Produsele Viaredin, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii).
Este foarte important ca, dupa intreruperea curei de slabire, sa se respecte in continuare masurile dietetice urmate pe durata curei (aport crescut de lichide si alimente cu fibre vegetale, aport relativ scazut de alimente calorigene) si sa se efectueze cat mai regulat exercitii fizice.
In situatia in care dvs. ati respectat cele mai sus mentionate, nu pot decat sa suspicionez existenta unei tulburari metabolice, cu atat mai mult cu cat numarul de kilograme acumulate este foarte mare (20 kg), situatie in care va recomand un consult endocrinologic sau de boli de nutritie.

Cu stima,
02.09.2004 la 00:00