Elena Viorica, MIOVENI:
Buna ziua, Am facut tratament cu GinkoPrim, o doza,cu speranta ca problemele datorate spondilozei lombare si cervicale se vor rezolva( ameteli, stare de vedere in ceata,oboseala psihica)ca si o proasta circulatia periferica, dar este o vaga ameliorare.Doresc foarte mult sa stiu sfatul d-voastra in ceea ce priveste continuarea tratamentului cu acelasi produs sau cu orice altceva dar starea sanatatii sa se imbunatateasca.Poate este bine sa va spun ca sint ing.Relatii Client in cadrul firmei,si doresc foarte mult ca starea samnatatii sa nu-mi afecteze prestatia la serviciu. Astept raspunsul cu mult interes,si va multumesc anticipat !Doresc ca raspunsul sa nu fie public.
27.04.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Produsul GinkoPrim are ca principal efect imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul creierului si al membrelor, fiind necesara administrarea sa pe perioade mai indelungate (cure de cate 2-3 luni, 2-3 cure anual).

In alta ordine de idei, dvs. spuneti ca acuzele sunt determinate de spondiloza cervicala si lombara, afectiune care se traduce prin cresterea unor "ciocuri" cartilaginoase la marginile vertebrelor. Aceste excrescente produc o compresie asupra vaselor de sange ce ies din spatiile intervertebrale, fluxul de sange spre creier este diminuat si, in consecinta, apar ametelile, vederea "in ceata", oboseala etc.

Asadar, in conditiile in care exista un obstacol mecanic ce comprima vasele de sange (ciocurile coloanei), ma indoiesc ca GinkoPrim ar putea imbunatati semnificativ circulatia sanguina cerebrala, cu atat mai putin intr-un timp scurt.

28.04.2005 la 00:00