Mariana, Bucuresti:
Buna ziua.Sant membru al CSW(96208119)si as dori sa va pun o intrebare:sotul meu(39 ani)sufera de 2-3luni de o durere puternica de mijloc(intre vertebra 1si2 in partea de jos a coloanei).La inceput a crezut ca a facut o miscare brusca si ii va trece dar durerea nu a cedat ba chiar s-a accentuat.Mentionez ca sotul meu lucreaza intr-un domeniu unde depune f.mult efort fizic si prelungit si conduce uneori ore intregi.Credeti ca l-ar ajuta ArtroStop Crema sau Tablete?Va multumesc.
08.12.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Produsele ArtroStop au ca tinta principala boala artrozica (degradarea in timp a cartilajelor articulare, asociata cu inaintarea in varsta). Fiind vorba de o persoana tanara (39 ani), la care durerea este recenta (sub 3 luni) si puternica, inclin sa cred ca nu este vorba de artroza.

Va recomand in primul rand sa va adresati unui medic reumatolog sau neurochirurg pentru a vedea care este cauza aparitiei acestor dureri - ar putea fi o hernie de disc, situatie in care nu este foarte bine sa amane prezentarea la medic.

08.12.2005 la 00:00