Luminita, Tg.Mures:
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cat timp pot face un tratament pt. slabit(acest tratament il fac cu : Crom forte, Spirulina+ Carob si Ceai verde -capsule)pe care l-am inceput in luna decembrie 2004 si fara randament. Singurul lucru pe care l-am observat este ca mi-e rau dupa ce mananc dulciuri.(Eu sunt consumatoare de dulciuri). Nu am multe kg. de dat jos, dar nu merg. 4-5 kg trebuie sa dau jos.
13.04.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Ca si suplimente nutritionale, produsele cu crom si Spirulina + Carob ajuta la mentinerea greutatii corporale in limite normale, deci nu produc o scadere brusca, accelerata, a numarului de kilograme. Pot fi folosite ca administrare de intretinere, pe o durata direct proportionala cu problemele legate de greutate.
Daca doriti sa eliminati mai prompt kilogramele excedentare, va recomand sa incepeti o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 tableta dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inaintea meselor. Pe perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit. Produsele Viaredin pot fi folosite pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica le puteti administra si pe o perioada mai lunga).
Totodata, produsele Walmark pentru slabit fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii).
In plus, folosirea de Viaredin se deosebeste esential de alte produse pentru slabit si prin faptul ca ofera, pe langa substantele utile strict in cura de slabire, si un aport suficient de vitamine si minerale, pentru a preveni aparitia unor probleme de sanatate (alterari ale capacitatii de aparare imuna, anemii, hipocalcemii, dereglari hormonale s.a.).
13.04.2005 la 00:00