SIMONA, ALBA IULIA:
Cat dureaza o cura cu Viaredin si dupa cat timp poate fi repetata? In cat timp ar trebui sa se vada efectele?
07.02.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Raspunsul organismului la diferitele cure de slabire difera foarte mult de la o persoana la alta si, de asemenea, este in directa legatura cu numarul kilogramelor in exces. Asadar, nu se poate preciza cu exactitate o durata a curei de slabire si nici numarul de kilograme eliminate intr-o anumita perioada de timp prin folosirea produselor pentru slabit deoarece fiecare organism in parte are un metabolism diferit si un mod propriu de a reactiona la diverse tratamente.
Pentru a obtine efecte mai evidente, noi recomandam folosirea combinata a produselor Viaredin: o cura mixta cu Viaredin cocktail de 2 ori pe zi (de exemplu, in locul gustarii de la ora 11:00 si al mesei de seara) combinat cu Viaredin tablete, 1 dimineata si 1 la pranz, cu jumatate de ora inainte de mese. In perioada urmarii acestei cure este indicat sa cresteti aportul de lichide neindulcite si neacidulate (peste 2 litri zilnic), sa cresteti consumul de alimente ce contin fibre vegetale (fructe, legume verzi etc.) si sa efectuati in continuare un program regulat de exercitii fizice, in vederea inlocuirii tesutului adipos nedorit.
Produsele Walmark pentru slabire, fiind in exclusivitate naturale, nu au efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu dau fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii).
08.02.2005 la 00:00