irina mariana, craiova:
chiar sunt sanse sa slabesc cu clarinol? cat pot pierde in greutate cu acest produs? la cat timp dupa inceperea tratamentului se vad rezultatele? dupa oprirea tratamentului o sa ma ingras la loc? ce regim trebuie sa urmez in timpul tratamentului
31.01.2007 la 18:25
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Clarinol este cel mai avansat produs pentru slabire existent la momentul actual pe piata farmceutica (si complet lipsit de efecte secundare) . Acesta se administreaza in doza de cate 1-3 capsule/zi (in functie de ritmul de slabire dorit), in timpul meselor sau dupa mese. Clarinol ajuta la scoaterea grasimilor din depozite si la arderea acestora in beneficiul masei musculare.

In mod obisnuit, efectele sale se observa la 2-3 saptamani de la inceperea administrarii.

Nu exista o perioada clar delimitata de administrare a Clarinol-ului deoarece numarul de kilograme excedentare si reactivitatea fiecarui organism la curele de slabire difera de la o persoana la alta. El poate fi folosit pana in momentul in care considerati ca ati ajuns la greutatea dorita (adica poate fi administrat si pe o perioada mai lunga) - nu are efecte secundare nedorite, nu interactioneaza negativ cu alte tratamente facute in paralel si nu da fenomenul de "rebound" la intreruperea administrarii (crestere rapida a numarului de kg dupa oprirea administrarii - efect "yo-yo").

Va recomand ca, asociat administrarii de Clarinol, sa efectuati constant exercitii fizice si sa respectati si un regim alimentar echilibrat: consum crescut de lichide (minim 2 litri lichide zilnic), alimente cu continut crescut de fibre vegetale (legume, fructe, zarzavaturi proaspete), scaderea aportului de fainoase, dulciuri, prajeli, afumaturi, conserve etc. (o dieta normala, nu una hipercalorica).

Informatii suplimentare puteti gasi pe site-ul Clubului Sanatatii Walmark www.csw.ro sau pe www.clarinol.com.

01.02.2007 la 0:00