Marius, Sibiu:
Domnule doctor, Am 26 de ani si in 1999 am descoperit (in urma unor dureri de stomac si a unei radiografii) ca am ulcer duodenal. Am urmat un tratament cu "amoxicilina" si "omeran", tratament care m-a ajutat - durerile de stomac disparand. Din pacate, se intampla (destul de des in ultima perioada) ca durerile sa revina si sa persiste zilnic pentru cateva saptamani. Doresc sa va intreb daca ar trebui sa urmez vreun tratament sau ce medicament ar fi indicat atunci cand am probleme cu stomacul. Cum as putea sa aflu daca mai am ulcer sau nu? Ce trebuie sa fac ca sa nu mai fiu bolnav de ulcer, daca eventual mai sunt... O ultima intrebare, exista vreo posibilitate ca mentiunea cum ca am ulcer duodenal (din fisa mea medicala) sa nu mai fie specificata pe fiecare adeverinta pe care o solicit medicului de familie?
26.11.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimate domn,
Din pacate in gama Walmark nu avem produse special destinate tratarii ulcerului, in consecinta va recomand sa urmati tratamentul prescris de internist sau de medicul de familie.
Referitor la specificarea diagnosticului in adeverintele primite, acest fapt il puteti discuta numai cu medicul dvs. de familie.
29.11.2004 la 00:00