Ioachim, Cugir:
firma dv.lucreaza in sistem mlm.,asa cum fac alte firme(comert in retea).beneficiez de avantaje daca persoana propusa se inscrie in csw.va rog sa stergeti raspunsul dat de doctor.
15.06.2005 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:

Stimate domn,

Walmark Romania este reprezentanta pentru tara noastra a companiei multi-nationale Walmark, din Republica Ceha. Aceasta companie nu activeaza in sistem MLM (nu face "comert in retea"), ci produce suplimente nutritionale pe care le comercializeaza in intreaga Europa prin intermediul farmaciilor. Asadar, nu poate fi vorba de un sistem de tip MLM.

In plus, membrii Clubului Sanatatii Walmark nu au ca sarcina aducerea de noi membri (asa cum se obisnuieste in sistemul MLM, cu avantajele pe care le cunoasteti), ci sunt doar beneficiarii reducerilor oferite de Walmark si partenerii sai, precum si ai informatiilor din domeniul sanatatii continute in revista Clubului (editata de 2 ori pe an) - calitatea de membru al CSW este gratuita, fara nici o obligatie implicita din partea membrului respectiv.

Raspunsul la intrebarea dvs. precedenta il puteti vizualiza doar dvs. (fiind privat) dar, daca doriti, o sa incerc sa il sterg.

21.07.2009 la 12:17