Gabriela, Constanta:
Ma numesc G. C. si am trimis un mail incomplet, acum cateva minute ... Deci, mama mea are 65 ani si sufera de maladia Parkinson (de apx 10 ani) si de osteoporoza. Din cauza osteoporozei, de apx. 6 luni de zile are dureri foarte mari, la incheietura mainii stangi. Luna trecuta (octomnbrie) a facut o serie de 10 injectii cu Miacalcic si urmeaza sa acest lucru in fiecare luna, in functie de recomandarile medicului. Pana acum, durerile nu au scazut deloc in intensitate. Va rog recomandati-mi tratamente / medicamente care sa o ajute in maladia Parkinson si osteoporoza. Va multumesc anticipat.
16.11.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Pentru combaterea osteoporozei, va recomand sa ii administrati mamei dvs. Osteostop cu izoflavonoide, cate 3 capsule/zi, in cure de 2-3 luni (30 de zile lunar), 2-3 cure/an. Pentru maladia Parkinson este nevoie de tratament de specialitate (neuropsihiatric), in gama Walmark neexistand suplimente nutritionale special concepute in acest sens.
Intrebarea dvs. nefiind trecuta ca "private", ci "public", mi-am permis sa va scot numele din text pentru a va oferi confidentialitatea necesara.
16.11.2004 la 00:00