laura, constanta:
Mi s-a depistat un chist ovarian si am inceput sa dureri.Am consultat un medic ginecolog ,am facut ecografie si mi-a spus ca nu este operabil .Ci printr-un tratament poate fi resorbit.Am urmat tratament cu periodin .Acum nu se mai gaseste.Ce tratament imi recomandati?Va multumesc
07.11.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Intr-adevar, din primavara acestui an produsul Femine Periodin nu mai este comercializat in tara noastra deoarece noua formula a Femine Plus contine si ingredientele active (deci prezinta si efectele) fostului Periodin. In consecinta, v-as recomanda administrarea a 1 tableta de Femine Plus zilnic, cu aceleasi efecte benefice ca si Periodin.
Din pacate in prezent ne confruntam cu o alta problema: m-am interesat la departamentul de vanzari si am aflat ca Femine Plus ar trebui sa existe pe piata farmaceutica, dar din motive care tin de productia din Republica Ceha, momentan nu exista in depozit.
In situatia in care ambele produse s-ar mai gasi in unele farmacii, acest lucru este posibil doar din stocuri mai vechi, nelichidate.
08.11.2004 la 00:00