anton-marcel, constanta:
Stimate Domnule Doctor Nu as dori sa va plictisesc sau sa aveti senzatia ca am intentia de a-mi bate joc, dar sfatul medical pe care il solicit are destinatia unui animalut, sfat de mare importanta pentru viata lui. As dori sa stiu daca produsele "cartilaj de rechin" si "ursuleti" pot fi administrate unei feline, varsta 5 ani si 5 luni, greutatea ~ 5 kg, cu tumoare recidivanta fasciala la membrul inf. In ce cantitate trebuie administrate ? Speram ca daca este posibila administrarea produsului "cartilaj de rechin" putem sa incetinim sau sa oprim alimentarea acelui polip (celula in redezvoltare) si sa-i prelungim viata. Noi speram sa fie posibil atata timp cat unele produse farmaceutice pot fi administrate si categoriei lor. Aveti si alt sfat medical ? Va multumesc pentru intelegere si as dori ca acest sfat pe care vi-l cer, sa-l luati in serios. Astept raspunsul domniei voastre cat puteti de repede tinand cont ca eu impreuna cu pisicuta vom pleca pe 04.09.2004 pentru o perioada de timp. Cu respect. Gabriela
01.09.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimata doamna,
Din studiile efectuate la nivel mondial in legatura cu eficacitatea cartilajului de rechin si a extractului de Echinaceae, am retinut ca verificarea proprietatilor terapeutice ale acestora a fost realizata si prin testari pe animale. Desi aceste teste au confirmat prezenta efectelor benefice, nu m-as putea pronunta asupra dozelor in care ar trebui sa le administrati pisicii dvs.
Singurul sfat pe care vi-l pot oferi este acela de a solicita si respecta recomandarile unui medic veterinar, acesta fiind cel mai in masura sa va recomande un tratament adecvat.
02.09.2004 la 00:00