ion, buzau:
va rog sa ma ajutati in gasirea unui tratament, de preferinta naturist, pentru a putea sa opresc degradarea parului (firul s-a subtiat si parul s-a rarit). Am 25 ani si ma confrunt cu caderea parului de circa 6 luni; s-a rarit in special pe calota si nu am observat din timp, dat fiind faptul ca parul meu este cret si destul de lung (aproape 25 cm). Va multumesc anticipat.
13.12.2004 la 00:00
Dr. Ion Bulacu:
Stimate domn,
Pentru ameliorarea sanatatii parului puteti utiliza produsul Vitamine pentru par (Hairbooster) fabricat de foarte cunoscuta companie americana Nature's Bounty, cate 1 tableta pe zi timp de 1-2 luni. Acest supliment alimentar suplineste nevoile de vitamine si minerale ale firului de par (in special ale foliculului pilos), contribuind la buna nutritie a acestuia.
As dori insa sa va reamintesc faptul ca deteriorarea calitatii parului poate avea la origine mult mai multe cauze decat simpla malnutritie a foliculului pilos. Pot fi incriminate cauze infectioase (diverse ciuperci - fungi), genetice (ereditare), legate de stress, poluare etc. Recomandarea mea este sa incercati produsul Vitamine pentru par timp de 1-2 luni si, in cazul in care problemele persista, sa incercati sa gasiti si alte cauze ale alterarii parului.
13.12.2004 la 00:00