gigliola isabelle, oltenita:
Va rog sa-mi spuneti daca puteti ce inseamna tromboza venoasa? nu mi s-au facut analize deoarece din cauza serviciului nu am avut timp sa ma internez in spital.medicul mi-a spus ca am o vena infundata cu toate astea nu mai pot merge mai mult de 15m ca dupa aia trebuie sa ma opresc.In acest caz mi-ar fi bun Varixinalul pe care mi l-ati recomandat?diagnosticul probabil a fost arteriopatie periferica dar nu e sigur. Piciorul ma doare din sold foarte tare iar seful nu imi da concediu nici macar medical. Va multumesc mult.
25.10.2006 la 18:36
Dr. Ion Bulacu:

Stimata doamna,

Asa cum bine ati explicat singura, "tromboza venoasa" reprezinta o infundare a venei printr-un cheag de sange (imi cer scuze pentru exprimarea ne-stiintifica).

Dilema apare din continuarea intrebarii dvs.: "diagnosticul probabil a fost arteriopatie periferica". Aici apare o contradictie majora - tromboza venoasa afecteaza venele, arteriopatia afecteaza arterele. In consecinta, nu va pot recomanda in continuare Varixinal, ci doar un consult de specialitate. Consider ca, indiferent de atitudinea sefului dvs., sanatatea este mai importanta.

27.10.2006 la 0:00