Informații despre livrare

Livrarea prin curier rapid

Magazinul online Walmark livrează produsele gratuit prin curier rapid pentru comenzile plătite online cu cardul sau comenzile cu valoare de minim 40 lei. Dacă adresa de livrare nu se află în zona de acoperire a serviciului de curierat rapid, livrarea produselor se face gratuit prin Poșta Română. Comenzile plătite online cu cardul sunt livrate gratuit prin curier rapid indiferent de valoarea comenzii și locația adresei de livrare.

Livrarea prin curier rapid se face exclusiv pe teritoriul României.

Comenzile prin curier rapid se livreaza în termen de 2 zile lucrătoare de la înregistrarea şi confirmarea lor. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa Walmark.

Livrarea prin Poșta Română

Magazin online Walmark livrează produsele gratuit prin Poșta Română indiferent de valoarea comenzii. Livrarea se face exclusiv pe teritoriul României.

Comenzile prin Poșta Română se livreaza în termen de 3-5 zile lucrătoare de la înregistrarea şi confirmarea comenzii și se vor ridica de la oficiul poștal. Termenul de livrare este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa Walmark.