Informații despre livrare

Livrarea comenzilor

Livrarea se face exclusiv pe teritoriul României, prin Curierat Rapid sau Poșta Română, iar dacă adresa nu se află în zona de acoperire a serviciului de curierat rapid, expediția coletului se face doar prin Poșta Română.


Livrarea prin curier rapid

Magazinul www.csw.ro livrează produsele gratuit prin curier rapid pentru comenzile cu valoare de minim 130 Lei înregistrate fără autentificare în Cont, si pentru comenzile cu valoare de minim 100 Lei înregistrate din Contul de client. Dacă adresa de livrare nu se află în zona de acoperire a serviciului de curierat rapid, livrarea produselor se face prin Poșta Română.

Pentru Comenzi cu valoare mai mică de 130 Lei, respectiv 100 Lei costul de livrare prin serviciul de curierat rapid este de 15 Lei (TVA inclus) doar dacă adresa se află în zona de acoperire a curierului. Costurile de Livrare sunt incluse automat pe factură și se adaugă la valoarea totală a comenzii, achitându-se împreună cu restul comenzii.

Comenzile prin curier rapid se livrează în termen de 2 zile lucrătoare de la înregistrarea şi confirmarea lor. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa Stada.


Livrarea prin Poșta Română

Magazinul www.csw.ro livrează produsele gratuit prin Poșta Română pentru comenzile cu valoare de minim 130 Lei  înregistrate fără autentificare în Cont, și pentru comenzile cu valoare de minim 100 Lei înregistrate din Contul de client.

Pentru Comenzi cu valoare mai mică de 130 Lei, respectiv 100 Lei costul de livrare prin Poșta Română este de 10 Lei (TVA inclus). Costurile de Livrare sunt incluse automat pe factură și se adaugă la valoarea totală a comenzii, achitându-se împreună cu restul comenzii.

Comenzile prin Poșta Română se livreaza în termen de 3-5 zile lucrătoare de la înregistrarea şi confirmarea comenzii și se vor ridica de la oficiul poștal de care aparține adresa. Termenul de livrare este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa Stada.