Echipa Walmark a castigat  Maratonului DHL Stafeta Carpatilor!

Echipa Walmark a castigat Maratonului DHL Stafeta Carpatilor!

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 5

Echipa Walmark a castigat detasat si in acest an maratonul DHL la sectiunea masculina pe echipe cu un timp de 2 ore si 47 de minute.

Sambata, 23 iunie, DHL a fost gazda celei de-a treia editii a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor.

Asa cum multi dintre Dumneavoastra stiu, acest eveniment surprinde atat provocarea de a alerga cat si frumusetea decorului in care se desfasoara. Maratonul DHL nu se doreste a fi o competitie. Scopul este de a aduna laolalta cat mai multi oameni pentru a ne bucura impreuna de o zi speciala. Fiecare alergator contribuie la o cauza umanitara, pentru ca si in acest an se vor strange fonduri pentru un proiect caritabil.

Maratonul DHL Stefeta Carpatilor are lungimea unui maraton clasic (42,195 Km.), punctul de start fiind in Predeal la o altitudine de 1012 metri iar linia de sosire in Poiana Brasov la o altitudine de 800 de metri. Echipa Walmark a castigat detasat si in acest an maratonul DHL la sectiunea masculina pe echipe cu un timp de 2 ore si 47 de minute.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina www.maratondhl.ro

Maratoniştii Walmark
11.12.2017

Maratoniştii Walmark

România – reprezentată cu cinste la Campionatele Mondiale de cros şi semi-maraton ale veteranilor din Austria de echipa de maratonişti Walmark.

Citește mai mult
Vizualizări: 4