Maratoniştii Walmark

Maratoniştii Walmark

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 4

România – reprezentată cu cinste la Campionatele Mondiale de cros şi semi-maraton ale veteranilor din Austria de echipa de maratonişti Walmark.

În perioada 15 – 20 martie a.c. în localitatea Linz, din Austria, s-au desfăşurat Campionatele Mondiale de cros şi semi-maraton, ale atleţilor veterani, adică sportivi de peste 35 de ani. La această importantă competiţie, la care au participat peste 3.000 de sportivi din 62 de ţări,

România a fost reprezentată cu cinste de echipa de maratonişti Walmark. Echipa masculină a ţării noastre, formată din Victor Vlad, Ştefan Oprina şi Dănuţ Cernat, a ocupat locul al treilea în proba de semi-maraton (21,1 kilometri).

Proba s-a desfăşurat pe un traseu foarte bine ales, pe malul drept al Dunării şi în oraş, fiind câştigată de echipa ţării gazdă, urmată de cea a Germaniei. În proba de cros – 8,1 kilometri -, desfăşurată în condiţii foarte grele cauzate de ninsoare, echipa României, având aceeaşi componenţă, s-a clasat pe locul al patrulea. Să urăm succes echipei de maratonişti Walmark în continuare pentru competiţiile viitoare.

Walmark deschide o nouă filială în străinătate
11.12.2017

Walmark deschide o nouă filială în străinătate

Cel mai mare producător de vitamine şi suplimenţi alimentari din Cehia îşi lărgeşte actuala reţea de filiale în Bulgaria.

Citește mai mult
Vizualizări: 17
Walmark are un nou centru de distribuţie
11.12.2017

Walmark are un nou centru de distribuţie

Investiţia în construcţia centrului de distribuţie în valoare de 80 milioane de coroane cehe este o reacţie la permanenta creştere a companiei.

Citește mai mult
Vizualizări: 6