Maratoniştii Walmark

Maratoniştii Walmark

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 4

România – reprezentată cu cinste la Campionatele Mondiale de cros şi semi-maraton ale veteranilor din Austria de echipa de maratonişti Walmark.

În perioada 15 – 20 martie a.c. în localitatea Linz, din Austria, s-au desfăşurat Campionatele Mondiale de cros şi semi-maraton, ale atleţilor veterani, adică sportivi de peste 35 de ani. La această importantă competiţie, la care au participat peste 3.000 de sportivi din 62 de ţări,

România a fost reprezentată cu cinste de echipa de maratonişti Walmark. Echipa masculină a ţării noastre, formată din Victor Vlad, Ştefan Oprina şi Dănuţ Cernat, a ocupat locul al treilea în proba de semi-maraton (21,1 kilometri).

Proba s-a desfăşurat pe un traseu foarte bine ales, pe malul drept al Dunării şi în oraş, fiind câştigată de echipa ţării gazdă, urmată de cea a Germaniei. În proba de cros – 8,1 kilometri -, desfăşurată în condiţii foarte grele cauzate de ninsoare, echipa României, având aceeaşi componenţă, s-a clasat pe locul al patrulea. Să urăm succes echipei de maratonişti Walmark în continuare pentru competiţiile viitoare.

Walmark deschide o nouă filială în străinătate
11.12.2017

Walmark deschide o nouă filială în străinătate

Cel mai mare producător de vitamine şi suplimenţi alimentari din Cehia îşi lărgeşte actuala reţea de filiale în Bulgaria.

Citește mai mult
Vizualizări: 222
Walmark are un nou centru de distribuţie
11.12.2017

Walmark are un nou centru de distribuţie

Investiţia în construcţia centrului de distribuţie în valoare de 80 milioane de coroane cehe este o reacţie la permanenta creştere a companiei.

Citește mai mult
Vizualizări: 6